Obavijest

Collapse
No announcement yet.

IRAN إيران

Collapse
Istaknuta tema
X
X
 • Filter
 • Vrijeme
 • Show
Clear All
new posts

 • IRAN إيران

  ...se nastavlja. Josh jednom je Iran potvrdio slavno mjesto dna ljudske civilizacije nakon jucherashnjih izbora te danashnjih nereda shirom Irana. Iran kojem stremi nemali broj bosanskih muslimana je danas ovo :

  Grunf, to smo mi, Mi, to je Grunf

 • #2
  Re: T(IRAN)izacija

  Možeš ti i bolje....

  Comment


  • #3
   Re: T(IRAN)izacija

   Moze, zaboravio je Talibane. Ti Muslimani stari im ga....Treba ih ubijati kada su takvi teroristi

   Comment


   • #4
    Re: T(IRAN)izacija

    A ovako to radi napredni i civilozani Izrael,dakako i demokratski. To je civilizovana,demokratska drzave u kojoj pederi normalno žive,to je VRH SVIJETSKE CIVILIZACIJE!!!!!

    Comment


    • #5
     Re: T(IRAN)izacija

     Originally posted by strelok
     Možeš ti i bolje....
     Nakon komentara na portalu (13.06.09. u 20:34 od tutmic : OVI MAJMUNI NA ULICAMA SU SIGURNO DEMOKRATE PA TRAZE AMERIKANCE DA DODZU DA IM USPOSTAVE DEMOKRATIJU MISLIM DA CE DOBITI TO STO ZELE ALI NARAVNO OD REVOLUCIONARNE GARDE I POLICIJE PA LEDZIMA PA NEKA IDU AMERIMA DA SE ZALE ZBOG NEREGULARNOSTI IZBORA HEHEHEHE NAPRED AHMEDINEDZAD), te ovih gorih Spinneyevih izjava, ne dvojim uopste u ispravnost same teme.

     Meni su potpuno isti, ta granica izmedju sadista i mazohista je sasvim tanka, a njihove pristalice su upravo takve. Sve u svemu, vodim se lichnim iskustvom sa samim irancima, te svojevremenoj posjeti toj - tako bolesnoj zemlji. Ista je stvar i sa Somalijom i njenim gradjanima. Svrstao bih ih bez presedana u dno ljudske civilizicije iliti parazite koji imaju dobar udio u osnivanju nacistichkih skupina shirom Evrope, te rapidnim rastom ksenofobije.
     Grunf, to smo mi, Mi, to je Grunf

     Comment


     • #6
      Re: T(IRAN)izacija

      tIRANIizacija u argentini

      Comment


      • #7
       Re: T(IRAN)izacija

       tIRANizacija u hrvatskoj

       Comment


       • #8
        Re: T(IRAN)izacija

        tIRANizacija u rusiji

        Comment


        • #9
         Re: T(IRAN)izacija

         tIRANizacija u sloveniji

         Comment


         • #10
          Re: T(IRAN)izacija

          pa vi skontajte sami ;P

          Comment


          • #11
           Re: T(IRAN)izacija

           88% stanovnistva Argentine porijeklo vodi iz Evrope od kojih je nemali broj sa Balkana - Treba li napomenuti da Argentina ima predsjednicu? Argentina je izmislila demokratiju i standard za Iran i Somaliju.

           U svakom slucaju, ne vidim smisao povlacenja linija kada mozete otvoriti zasebne teme sa sve Izraelom ili Argentinom. Opravdavati deshavanja u Iranu drugim situacijama je krajnje neumjesno i primitivno.

           Reci te mi shta mislite o Iranu i njihovom ustrojstvu/uzrocima/posljedicama...? Razvodnjavanja teme nisu dobrodoshla u svakom sluchaju.

           \m/
           Grunf, to smo mi, Mi, to je Grunf

           Comment


           • #12
            Re: T(IRAN)izacija

            Originally posted by carskavojska
            pa vi skontajte sami ;P
            Tema je Iran ukoliko josh nisi progledao na okice...
            Grunf, to smo mi, Mi, to je Grunf

            Comment


            • #13
             Re: T(IRAN)izacija

             Ahmedinedžad : Iran će i dalje biti iskreni prijatelj BiHMahmud Ahmedinedžad
             Podrška državniku
             Podrška naroda nije izostala uprkos uvođenja sankcija i učestalih optužbi SAD i Izraela
             14.06.2009. 07:10
             Da iranski narod i dalje podržava politiku aktuelnog predsjednika ove zemlje Mahmuda Ahmedinedžada (Mahmoud Ahmedinejad), pokazalo se i na predsjedničkim izborima u Iranu koji su rezultirali pobjedom ovog velikog državnika.

             Ovakva slika s predsjedničkih izbora pokazala je da podršku koju Ahmedinedžad uživa u narodu nisu ugrozile ni zapadne sankcije koje su prije izvjesnog vremena zbog nuklearnog programa nametnute Iranu, ali ni učestala optuživanja SAD i Izraela adresirane na račun iranskog predsjednika.

             Dodatnu netrpeljivost zvaničnog Jerusalema prema iranskom predsjedniku izazvalo je i Ahmedinedžadovo otvoreno zalaganje za prava Palestinaca, ali i stav da bi ovaj narod na demokratskim izborima trebao odlučiti o svojoj sudbini.

             Prvi čovjek Irana nikada nije skrivao ni simpatije prema našoj zemlji. O tome najbolje svjedoči doček koji je prilikom nedavne posjete Teheranu priredio našoj parlamentarnoj delegaciji, ali i njegova čvrsta obećanja da će Iran i dalje biti iskreni prijatelj BiH.

             Mahmud Ahmedinedžad šesti je i aktuelni predsjednik Islamske Republike Iran. Prve predsjedničke izbore dobio je 6. avgusta 2005. godine. Ahmedinedžad je nakon 24 godine Islamske Republike postao prvi predsjednik Irana koji nije vjersko lice. Za vrijeme prvog mandata, Ahmedinedžad je pokrenuo racionalni plan korištenja plina u cilju smanjenja državne konzumacije nafte. Također, uveo je rezove na kamatne stope koje privatne i državne banke mogu naplaćivati svojim korisnicima.

             Comment


             • #14
              Re: T(IRAN)izacija

              Moj prijatelj nije u svakom sluchaju, a sumnjam da je i vechini bh gradjana. To shto nije vjersko lice iliti ajatolah nije umanjilo nazadnost Irana i njegovih gradjana. Chak i Basna naspram njih izgleda kao zemlja olichenja demokratije i ljudskih prava.

              Izbori su u potpunosti neregularni, i postidjeli bi ih se i najveche demokratske drzhave kao shto je Sjeverna Koreja...

              p.s. Zanima me tvoje misljenje a ne izvjeshtaji medija...
              Grunf, to smo mi, Mi, to je Grunf

              Comment


              • #15
               Re: T(IRAN)izacija

               Nasi malograđanin je konačno ekspolidirao,znali smo mi da on kao svaki čestiti seljačić voli"demokratiju",mrzi i prezire zaostali Islam. Ali da je toliko đubre da zemlju koja je najzasluznija za opstanak BiH NAZOVE"DNOM CIVILIZACIJE" E TO NISMO MOGLI PREDPOSTAVITI.
               A sta je to naljutilo naseg Evropljanina? To sto je Ahamedinedzad dobio 64 posto glasova? A to je osudio čak i demokratski Izrael.
               Sta je sporno u pobjedi Ahmedinedzada? Nista,naravno.Ali bjedni mediokriteti,lizači stražnjica demokratog Izraela će bildati svoj podanički mentalitet.

               Usput iskreno mi je zao zbog boli koju je izazvala vijest o pobjedi Ahmedinedzada U CIJELOM SVIJETU:IRANU,ŠVEDSKOJ,ZENICI

               (nepotrebni dio o homoseksualizmu je editiran. Glavni administrator portala)

               Comment

               Working...
               X